Prodaja Вила, Hurghada, Red Sea, Egipat, Mubbarak 6

Prodaja - Cod. 38069

  • Tipologija: Вила
  • Oblast: 800 m²
  • Sobe: 6
  • Sprat: 2

Ради се о једној половини двокреветне виле. Потпуно је ограђен оградом од око 700 м2, поплочан и обрубљен зеленим тракама, грмљем и дрвећем. У дворишту се налази велики базен и велики број сједала с дрвеним фиксним сунцобранима. Иза базена је велика сјеница. Даље у врту је пола отворена али покривена гаража са клизном капијом. Иза куће је приступ заједничкој техничкој просторији са пумпама за воду и сушилицом за ронилачку опрему. У врту се испира опрема за роњење.
Приступ кући кроз велика стаклена врата са гвозденим оградама. Дворана с подом од природног камена и стубиштем на 1. кату. Врата за приступ великој остави испод степеница у којој се налази перилица рубља. Врата за приступ у стану. Апартман у приземљу површине 100м2, 2 спаваће собе, 1 с великим ормаром и сефом. Велика купаоница, лијепо поплочана, с ВЦ-ом, одвојеним тушем, умиваоником и јацуззијем. Америчка кухиња с великим хладњаком и електричним штедњаком с пећницом. Дневна соба са телевизором равног екрана. Све собе имају клима уређај. Сви подови од природног камена.
 
Преко степеница у ходнику на првом спрату, исти апартман као што је горе описано.
 
Преко степеница у ходнику на првом спрату долазите до велике кровне терасе од 100 м2, са одвојеним купатилом са туш кабином, ВЦ-ом и умиваоником. Одвојени котао за ово купатило. На кровној тераси покривена је мермерна луксузна јацуззи за 4 особе. Кровна тераса је такођер потпуно поплочана природним каменом.
2 велика сателитска антена на крову изнад терасе. (Ово није на кровној тераси већ на крову изнад).
Сва земља у потпуном власништву. Вањски зидови у овом тренутку захтијевају нови посао гипса / боје. Ово још увек радим за продају.
Комплетно се испоручује комплетно опремљен, са свом електричном опремом до и укључујући пешкире. И даље се уклањају само личне ствари.
Потпуно преносива.
 
Цена за цео износ је 145000 ЕУР = Банковне трансакције могу проћи кроз холандског нотара преко рачуна треће стране, након чега нотар преноси овај рачун након што су сви документи ријешени у Египту.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB